2016. december 04. 20:54 - Wittigen

Mítoszírtók oszataga.

Ezzel a poszttal elrajtol fantasy tematikájú oldalunk, a Sötét Jövő kistestvére. Első posztunk pedig egy lengyel kisfilm, mely tagjai elsősorban a Sötét Jövőn vannak megosztva, de mégiscsak mitikus lényről van szó. Üdvözöljétek az Operacja Bazyliszek-et, vagyis a Baziliszkusz hadműveletet! Jó szórakozást.

Tomek Baginski neve lassan egyet jelent a minőségi kisfilmekkel, elég ha csak a Sárkányra vagy a lengyel űrhajós, Twardowsky történetére gondolunk. Mostani kisfilmünkben a balhét azonban nem Twardowsky és sátánnal kötött üzlete okozza, hanem egy ősöreg rém, a Baziliszkusz. A minőség, ahogy már korábban is tapasztalhattuk: tökéletes, és a CGI-sem okoz csalódást.  Angol felirat  van, kapcsoljátok be, kivéve, ha értetek lengyelül. Jó szórakozást. És ne aggódjatok, mítoszírtóink nemsokára visszatérnek.

Felhívnám a figyelmet a rádión található apró meglepetésre :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sotetmult.blog.hu/api/trackback/id/tr3512016739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása