2017. január 30. 12:43 - leventex97

Beküldött történet: Kitaszított

Lamit már régóta ismerem, és ő is azok közeött az ismerősök között van, aki rég próbálgatja szárnyát at irodalom világában, és őszintén mondom, van tehetsége. A soron következő történet is az ő tollából származik., és egy pályázatra készült, de nem lett dobogós, így kötött ki nálam. Kellemes novellácska egy gyáva humanoidról és egy póruljárt kalandozóról. Kellemes olvasgatást.

Tovább
Szólj hozzá!
2017. január 22. 23:07 - leventex97

Betört a fantasy a színházba

Nagymamám révén az elmúlt években rendszeresen megfordultam Operett színházban különböző előadásokon. És bármennyire is húztam mindig a szám, be kell ismerjem, soha nem csalódtam. A legutolsó előadás után, megláttuk egy érkező mű bemutatóját, az Ördögölő Józsiásét. No mondom ezt meg kéne nézni. És karácsonykor a fa alatt két jegy várta a húgomat és engem. 

Tovább
Szólj hozzá!
2016. december 23. 00:41 - GaleNight

Egy Elátkozott gyermek kiátkozása

Rowling az elmúlt időben két új, a Harry Potter univerzumában játszódó dolgot adott ki a kezei közül. Míg egyiket, a Fantasztikus szörnyek filmet az egekig magasztalta Gale barátunk, addig, a Harry Potter 8-cal kapcsolatban, mely a széria hivatalos folytatása, csak egyre inkább verte fejét az asztalba. Szóval, érkezzen egy kritika Rowling új könyvéről, Az elátkozott gyermekről. Át is adom a szót GaleNightnak!

/leventex97/

Tovább
Szólj hozzá!
2016. december 05. 15:46 - leventex97

Megnyitottunk!

Köszöntünk minden kedves olvasót a Sötét Múlt fantasy tematikájú blogon. Reméljük kellemes szórakozást fogunk majd nyújtani. Ezen honlap a Sötét Jövő lapcsalád tagja, születésének oka felettéb egyszerű: mind a sci-fi-nek és mind a fantasynak rajongója vagyok valamilyen szintig. Szeretnék egy ugyan olyan humorú blogot üzemeltetni, mint a másik, fő sodratú blog. Szóval kellemes ólvasást.

Szólj hozzá!